torsdag 28. mai 2009

Dagen i dag !!!
I dårlig vèr kan ej kose mej her inne i bloggen min....oppdatere den "bittelitt"
Har ikke laget så veldig mange LOer den siste veka, men i går va ej me Hilde å da laga ej litt kort...men dei e enda ikke heilt ferdige... men dei kommer en anna dag. Veldig koslig at Hilde har begynt med scrapping, vi bor so nært kvarnadre at vi kan treffes en å anna kveld!!!!
D blir so kjekt!!!
He fri i dag...å he huset heilt aleine...det er ikke så ofte, men ej koser mej i mitt eget selskap. Men fridagene går til vasking av kle, henge opp, legge sammen og legge på plass!!!
Jaja slik e det berre....;)
Her kommer en LO av Tobias som koser seg med sjokoladekake...namnam. Under er det korta ej laga til Madeleine og Christiane 10 års dag....c&s blei det...men kjekt me rååååsa kort !!! Visst dokke ser godt ette...så he ej limt på glansbilder som jeg samla på når ej va lita....
syns dei va so søte !!!



Ønsker alle som er innom her en kjempefine dag...
så håper vi på strålande vèr te pinsehelga!!!

2 kommentarer:

Kristin sa...

Heisann!
So flotte kort du har laga da:) Kjekt å kunne bruke rosa for ein gong skyld.
Og sjokolademonsen ser ut til å stortrivast! Stilig blomst du he laga!!!Vore ute med saksa og klipt bølgekant....litt av et arbeid, men tøft resultat.
I morga e det jobb på mej og so håpe ej at veret blir knallbra heile helga til endes!!
Ha ei god langhelg og nyt sola...den dukkar nok opp;)
Klem Kristin

Sigrun sa...

Hallo:) Lenge sida ej he vore innom her! Den loen va berre sooo fine!!! Kjempefine farga, å nydli gut, altså!! Søte kort til twinsa:)
Jepps, de e sooool å fint vær! Å her sitte ej på jobb:/ snart ferdig no da:D